Apple'ın Nisan ayında tanıttığı ve iPhone'a Multi-Tasking desteği kazandıran iPhone OS 4.0'ın yeni bir özelliği daha ortaya çıktı.
Son yayınlanan beta versiyonuyla iPhone OS 4.0'da yerini alan bu özellik "kullanıcıya özel sözlük". Kısa mesaj yazarken yada not tutarken iPhone'un kelimenin gidişatına göre önerdiği kelimeler bundan sonra kullanıcılar tarafından değiştirilebilecek. Yani kullanıcılar, iPhone'un sözlüğünde bulunmayan kelimeleri rahatlıkla işletim sistemine ekleyebilecekler.
Şu anda geliştiriciler üzerinden testlerine devam edilen iPhone OS 4.0'ın 4.Nesil iPhone ile iTunes üzerinden son kullanıcıya dağıtılması bekleniyor.


istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Yerli ve Milli? Ancak yandaşları inanır, onların gözünde perde var çünkü...
zoruna gidenin borusuna gitsin
bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)