Anlık Bildirim

iPhone’a ve iPad’e harici depolama desteği

iPhone’unuz veya iPad’inizdeki depolama alanı yetersiz gelmeye başladıysa lightning girişine de sahip dünyanın ilk USB 3.0 flash belleği ile tanışın. İşte iShowFast hakkındaki detaylar:
CES 2016’da ilgi çekici ürünler gün yüzüne çıkıyor. Hyper’ın yeni ürünü daha hızlı performans için USB 3.0 desteğine sahip ve ExFAT sayesinde 4GB üzerindeki dosyaları belleğinde saklayabiliyor. Düşük enerji tüketim değerleri ile iddialı olan ürünün asıl güzel yanı ise lightning girişine sahip olması.

Bu sayede iPad, iPhone hatta iPod ile bağlantıya geçebilen ürün, hızlı bir şekilde dosya transferini olanaklı kılıyor. USB 3.0 desteği sayesinde bilgisayardan saniyede 140MB okuma, 45MB yazma yapabilen depolama birimi, lightning üzerindense 30MB okuma, 20MB yazma sınırlarında geziniyor.
iPhone’a ve iPad’e harici depolama desteği
 

iOS cihazlar ile AppStore’da yer alan özel uygulaması aracılığı ile iletişim kurabilen flash bellek, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB ve 256GB kapasiteli seçeneklere sahip. Gold, Rose Gold ve Space Gray renk seçenekleri ile iPhone’lar ve iPad’ler ile renk uyumunu da yakalamayı başaran üründe fiyatlar kapasiteye göre sırasıyla 79,95 Dolar, 99,99 Dolar, 149,99 Dolar, 249,99 Dolar, 399,95 Dolar olarak belirlenmiş.
Harici depolama birimlerinin satış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim