Anlık Bildirim

iRiver, üst seviye ses kalitesi isteyenler için AK120 portatif müzik çalarını duyurdu


MP3 çalar ve taşınabilir medya oynatıcı ürünleri ile piyasada yer alan iRiver, üst seviye özellikler sunabilen Astell&Kern AK120 isimli portatif müzik çalar modelini duyurdu.
Tasarımsal olarak yerine geldiği AK100 modeliyle büyük benzerlik taşıyan AK120, firma tarafından en iyi ses kalitesini arayan kullanıcılar ve profesyoneller için hazırlanmış durumda. Üzerinde 2.4-inç IPS dokunmatik ekran ve dahili 64GB hafıza yer alan cihaz, çift SD kart yuvası sayesinde 192GB seviyesine çıkartılabiliyor. AV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC ve AIFF ses formatlarını altından kalkabilen AK120, içerisinde yer alan iki adet DAC (Dijital-analog çevirici) ve iki adet Wolfson WM8740 DAC çipi ile ses sinyallerini her kanal için bağımsız olarak ayırabiliyor. Bu sayede kullanıcılara üstün ses derinliği, netlik ve ferahlık sağlayan cihaz, ayrıca çok daha az bozulma ortaya koyuyor.
Oldukça şık görüntüsü, alüminyum malzeme kalitesi ve ileri seviye teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken portatif müzik çalar Astell&Kern AK120, beraberinde gelen deri taşıma çantasıyla beraber 1300$ fiyat etiketiyle yakında satın alınabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3075 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Müzik, ses
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim