Anlık Bildirim

iTunes Radio, Avustralya'da hizmete girdi

iTunes Radio, Avustralya'da hizmete girdi

Apple, iOS 7 ile birlikte kullanıma sunduğu yeni müzik dinleme servisi iTunes Radio’nun denizaşırı yolculuğu Avustralya’dan başladı.

Apple’ın kullanıcılara 200’den fazla istasyona ve iTunes’ın milyonları bulan müzik kataloğuna internet üzerinden ulaşma fırsatı veren çevrimiçi müzik dinleme servisi iTunes Radio, Avustralya’da kullanıma sunuldu.

Artık Avustralya’daki kullanıcılar, iTunes üzerinden Apple’ın çeşitli içeriklerle oluşturduğu Özel İstasyonlara ya da iTunes kütüphanelerinde yer alan müziklere göre kişiselleştirilmiş istasyonlara, istedikleri her yerden ulaşarak dinleyebilecekler.

Ücretsiz olarak kullanıma sunulan serviste reklam bulunmakla birlikte, iTunes Match kullanıcıları reklamsız olarak iTunes Radio’yu kullanabiliyorlar.

iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC veya Apple TV üzerinden kullanılabilen iTunes Radio’nun yakın zamanda ülkemizde aktif hale gelmesi bekleniyor. iTunes Radio’yu ülkemizde kullanıma açmak için çeşitli çalışmalar yapan Apple, bu hedef doğrultusunda belirli aralıklarla iTunes Radio’yu ülkemizden erişebilir kılabiliyor.

Hatırlanacağı gibi Apple’ın internet servis ve hizmetlerinden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Eddy Cue, hedeflerinin kısa süre içerisinde iTunes Radio’yu 100’den fazla ülkede aktif hale getirmek olduğunu dile getirmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim