Anlık Bildirim

iWork ve iLife paketleri güncellendi

iWork ve iLife paketleri güncellendi
Apple, iWork ve iLife paketlerini güncelledi. Apple'ın iWork paketinin içerisinde Keynote, Numbers ve Pages uygulamaları bulunurken, iLife paketinde ise GarageBand, iMovie ve iPhoto yer alıyor.

iWork ve iLife paketlerinde yer alan uygulamaların her biri 2.0 numaralı yeni güncellemeyle birlikte kendine has yeni içeriklere kavuşurken, uygulamaların iOS sürümleri iOS 7'deki tasarım anlayışıyla yeniden kullanıcıların beğenisine sunuldu. iWork paketindeki en dikkat çekici yeniliklerden biri sosyal ağlarla desteklenmiş paylaşım seçenekleri oldu. iLife paketindeki uygulamalara içerik paylaşımı için ise Airdrop desteği eklendi.

Yeni iPad'ler ile birlikte "iWork for iCloud" adlı çevrimiçi döküman düzenleme servisini de gün yüzüne çıkartan Apple, iWork ve iCloud arasındaki ilişkisine farklı bir boyut kazandırırken; Google'ın Drive servisine farklı alternatif sunmuş oldu.

Güncellemeyle birlikte 64 bit mimarisine de destek vermeye başlayan iWork ve iLife uygulamalarının yeni satın alınan iOS 7 ve OS X Mavericks'li cihazlarla ücretsiz olarak sunulacağını da belirtelim. 
iWork paketi
 iLife Paketi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim