Anlık Bildirim

İddia: Samsung Galaxy Note 2, ekim ayında tanıtılacak

Ekran boyutu bakımından akıllı telefonlar ve tabletler arasındaki boşluğu dolduran Galaxy Note'un dünya çapında 7 milyondan fazla satması üzerine gözler Samsung'un yeni hamlesine çevrilmiş durumda. Galaxy Note'un yeni varisi ile ilgili söylentiler kısa bir süre önce UbuntuLife cephesinden geldi.
Söylentilere göre Galaxy Note 2'de hem ekran boyutu büyüyecek hem de ekran çözünürlüğü artacak. Galaxy Note 2'de 5.5-inç boyutunda ve 1680 x 1050 piksel (WSXGA+) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif Super AMOLED ekrana (PenTile Matrix) yer verilecek. Karşılaştırmak gerekirse Galaxy Note'un ekranı 5.3-inç boyutunda ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğündeydi.
32 nm HKMG teknolojisiyle geliştirilen, ARM Cortex-A15 tabanlı, çift çekirdekli Exynos 5250 platformunun ve 1.5 GB RAM'in güç vereceği söylenen Galaxy Note 2, 8 megapiksel kameraya sahip olacak. Galaxy Note 2'nin daha iyi bir lens ve sensörle donatılacağının altı çiziliyor. Bu bilgilere ek olarak Galaxy Note 2'nin, ekim ayına doğru lanse edileceği öne sürülüyor.
Samsung, söylentiler karşısında sessizliğini koruduğu için kesin yargılara varmak güç. Yeni gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11825 kez okundu.
32 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim