Anlık Bildirim

İddia : iPhone 5S ve 5C sevkiyatları 20 Eylül'de başlıyor

İddia : iPhone 5S ve 5C sevkiyatları 20 Eylül'de başlıyor

Apple'ın iPhone 5S ve 5C modelleri için 10 Eylül tarihindeki lansman iddiaları kuvvet kazanırken, muhtemel sevkiyat tarihleri ve bölgeler ile ilgili de bilgiler gelmeye başladı.

Apple'ın genelde Cuma günü sevkiyata başlayarak, haftasonu tüketicilerin rahat bir şekilde ürünleri incelemesi ve satın alması imkanı sunduğu düşünüldüğünde, 20 Eylül itibariyle her iki modelin de pazara sunulması bekleniyor.

Her zamanki gibi model ilk olarak ABD pazarında satışa çıkacak. İlk dalgada Apple'ın iPhone modellerini sevk edeceği diğer ülkelerin ikisinin ise Japonya ve Yunanistan olduğu iddia ediliyor. 

Japonya hali hazırda Apple'ın ilk dalga ülke listesinde bulunuyor. Bu bakımdan iddialarda bir yanılma payı olmayabilir. Ancak Yunanistan genelde ikinci veya üçüncü dalga ülke listesine dahil edildiği için, modellerin ilk çıkacağı ülkeler arasında yer alması biraz kafa karıştırıyor. Yunan kaynaklar ise her iki modelin de 20 Eylül'de piyasaya sürülmesi konusunda ısrarcı.

Apple'ın 10 Eylül'deki tanıtımın ardından aynı gün ön siparişlere başlaması beklenirken, 16 Eylül'de de iOS 7 sürümü resmen indirmeye sunulacak. Ancak bunlar şimdilik iddia seviyesinde. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1230 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 5S ve iphone 5c
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim