Anlık Bildirim

İlk 5G destekli iPad Pro 2021 yılında gelebilir

Apple analistine göre şirket, 2021 yılında piyasaya süreceği iPad Pro'larda ilk defa (LCP) soft board kullanacak ve tabletlerde 5G desteği sunacak. Konu detayları haberimizde.

İlk 5G destekli iPad Pro 2021 yılında gelebilir Tam Boyutta Gör
 

Apple’ın en son 2018 yılında güncellediği iPad Pro ailesine hatırlanacağı üzere, Face ID için yeni sensörler, daha ince çerçeve, USB tip-C arayüzü ve Apple Kalem desteği gibi özellikler eklenmişti.

Ünlü bir Apple analisti geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, şirketin popüler tabletini benzersiz özelliklerle güncellemeye devam edeceğini ifade etti. Ming-Chi Kuo adlı analiste göre yeni bir iPad Pro’yu 2021 yılından önce göremeyecek de olsak, bahsi geçen yenilikler merakla bekleniyor.

TF International Securities şirketinde çalışan Kuo’ya göre yeni nesil iPad Pro’ların 11 ve 12,9 inç olan ekran boyutları değişmeyecek. Dış görünüşlerinde çok fazla değişiklik yapılması beklenmeyen tablet serisinin iç kısmında önemli değişiklikler yapılabileceği belirtiliyor. Kuo’ya göre, yeni nesil iPad Pro modelleri “LCP Soft Board” kullanacak ve 5G uyumlu olarak karşımıza çıkacak.

İlk 5G destekli iPad Pro 2021 yılında gelebilir
 

Esnek anakart olarak da tanımlayabileceğimiz Likit Kristal Polimer soft boardlar bileşenlerin birbirleriyle olan iletişimlerinde yaşanan gecikmeleri en aza indiriyor. Bu sayede, iPad Pro'ların daha iyi kablosuz bağlantı sunabileceği belirtilmiş. 5G anteni de bu vesileyle anakarta bağlandığında çok daha stabil hızlar sunabilecek. LCP Soft Board’ların sunduğu esnekliğin ise Apple’ın iPad Pro’lara daha fazla bileşen eklemesini sağlayabileceği belirtiliyor.

Son olarak, 5G destekli iPad Pro'ların 2019 yılının son çeyreğinde ya da 2020’nin başında seri üretime geçeceği söylenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim