Apple her ne kadar iPad Pro serisini dizüstü bilgisayar alternatifi olarak konumlandırmaya çalışsa da eksik kaldığı bazı noktaları var. Bunlardan biri de cihazda fare desteğinin olmaması ancak bu durum çok yakında değişebilir. Görünüşe bakılırsa şirket iPad Pro'yu "yalancı" bir dizüstü bilgisayar haline getirmek için önemli bir adım atıyor.
Ayrıca Bkz. "USB bellek takılı bilgisayarlarda Windows 10 Mayıs 2019 güncellemesi yapılamayacak"
iOS platformunun bir sonraki büyük güncellemesi iOS 13 olacak. Mobil işletim sisteminin yeni sürümü ile birlikte iPad Pro'lara fare desteği geleceği yönünde haberler var. Tablet hali hazırda Smart Keyboard aksesuarı, Bluetooth ve hatta USB-C üzerinden bağlanan klavyeleri bile destekliyor. Fare desteğine kavuşması ile birlikte de dizüstü bilgisayar benzeri bir deneyim sunacak.
Müjde WWDC 2019'da gelebilir
Şirket her zaman olduğu gibi konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Apple'ın önümüzdeki birkaç ay içinde gerçekleştirilecek Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC 2019) iOS 13'ü sahneye çıkarması bekleniyor. Dolayısı ile fare desteğinin gelip gelmeyeceğini ancak Haziran ayında düzenlenecek etkinlikte öğrenebileceğiz.
https://bgr.com/2019/04/23/ios-13-mouse-support-ipad/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Magic olacak hatta magic for ipad mouse olacak illa. O Fare için bizden 300 dolar almadan bırakmaz applecım