Anlık Bildirim

I'm HERE ile devamlı takipte kalın


Akıllı telefonlar ile hayatımıza hızlı bir giriş yapan GPS teknolojisi bugün birçok alanda aktif olarak kullanılıyor. Bu doğrultuda i'm firması geliştirdiği "i'm HERE" isimli GPS takip cihazını tanıttı.
I'm HERE GPS teknolojisi ile çalışan bir takip cihazı. Firmanın dünyanın en güzel, en ufak ve en gelişmiş GPS takip cihazı olarak nitelendirdiği i'm HERE, içerisine takılan SIM kart ile GSM teknolojisi üzerinden pozisyon belirleme işlemini gerçekleştiriyor. Daha sonra akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarlar üzerinden firmanın i'm Cloud servisine bağlanıp, anlık olarak cihazın bulunduğu noktayı Google Maps üzerinde görmek mümkün hale geliyor. 300mAh batarya ile 72 saate kadar bekleme süresi sağlayabilen i'm HERE, birçok farklı kullanım alanı sunuyor. Cihaz ile çocuklarının nerede olduğunu merak eden aileler ya da tehlikeli sporlar ile uğraşanlar daima takip altına alınabiliyor.
 
I'm HERE ile devamlı takipte kalın
Mayıs ayında dağıtımına başlanacak olan i'm HEE GPS takip cihazı, 300TL fiyat etiketi ile satın alınabilecek. Ürün hakkında hazırlanmış videoya ise aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

i'm Here | The Smallest GPS Tracker Device from i'm watch on Vimeo.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1176 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim, gps ve takip
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim