Anlık Bildirim

İngiltere’de 250 milyon dolarlık kripto paraya el konuldu

İngiliz polisi, Londra’da yapılan kara para aklama operasyonunun bir parçası olarak 180 milyon sterlin (yaklaşık 250 milyon dolar) değerinde kripto paraya el koydu.

İngiltere’de yapılan kara para aklama soruşturması kapsamında yaklaşık 250 milyon dolar değerinde kripto paraya dedektifler tarafından el konuldu. Metropolitan Polis Teşkilatı bu miktarın, Birleşik Krallık tarihinde el koyulan en yüksek kripto para miktarı olarak kayıtlara geçtiğini ifade etti.

İngiltere’de 250 milyon dolarlık kripto paraya el konuldu Tam Boyutta Gör

Önemli bir dönüm noktası

El koyulan bu miktarın uzun süredir süren kara para aklama soruşturmasının bir parçası olduğu açıklanırken Dedektif Joe Ryan, ele geçirilen miktarın aylarca devam edecek olan soruşturma için önemli bir  “dönüm noktası” olabileceğini ifade etti.

İngiliz polisi, soruşturma kapsamında haziran ayında da yaklaşık 160 milyon dolar değerinde kripto para ele geçirmiş ve 34 yaşındaki bir kadını kara para aklama suçundan tutuklanmıştı.

Kaynakça https://www.channelnewsasia.com/news/business/british-police-seize-us-250-million-of-cryptocurrency-15211152 https://u.today/uk-police-seize-250-million-worth-of-crypto Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim