Anlık Bildirim

Inno3D yeni Nvidia ekran kartları için hazırladığı soğutucusunu paylaştı

Henüz yeni nesil Nvidia ekran kartlarının ne zaman piyasaya çıkacağı belli değil ancak üreticiler hazırlıklarını tamamlamak üzere. Inno3D geliştirdiği yeni soğutucusunu paylaştı.

Nvidia’nın yeni nesil ekran kartları için üreticilerin hazırlıkları devam ederken henüz resmiyete yansıyan bir gelişme yaşanmış değildi. Bununla birlikte Inno3D firması resmi olarak ilk ipuçlarını paylaştı.

Hazırlıklar bitmek üzere

Computex 2018 fuarında yeni nesil Nvidia ekran kartları için üreticilerin farklı soğutucu çözümleri hazırladığı gündeme gelmişti. Bunlar ortaya çıkmasa da Inno3D sır perdesini aralamış durumda.

Çin’deki bir oyun konferansında tanıtılan yeni nesil Inno3D iChill soğutma çözümü firmanın özelleştirilmiş Nvidia ekran kartlarında yer alacak. Inno3D logolarının LED ile aydınlatıldığı çözüm iki soketi kapsayacak şekilde tasarlanmış. Çift 8-pin güç bağlantısı barındıran soğutucunun boruları ise arka kısımdan dolaşıyor.

Inno3D henüz özelleştirilmiş çözümlerin ne zaman piyasaya çıkacağını açıklamadı ancak yılın ikinci yarısı için hazırlık yaptıklarını ifade etti. Bu açıklama 20 Ağustos’taki oyun fuarında yeni kartların lanse edileceği iddialarını güçlendiriyor. Nvidia da fuar için sürprizleri olduğunu dile getirmişti.

12nm sürecinde geliştirilen kartların kesin olarak hangi mimariyi temel aldığı henüz bilinmiyor. Farklı kaynaklar GTX 1180 ekran kartının GTX 1080 Ti modelinden daha iyi sonuçlar verdiğini belirtiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim