Anlık Bildirim

Instagram, akışınızı düzenlemenize olanak tanıyacak Favoriler özelliğini test ediyor

Sosyal medya platformu Instagram, kullanıcıların Ana Sayfa gönderilerini düzenlemelerine imkan verecek Favoriler özelliğini test ediyor. Bu özellik ile öncelikli hesaplar seçilebilecek.

Instagram, Favoriler özelliğini test ediyor Tam Boyutta Gör

Instagram, kullanıcıların Ana Sayfa'larındaki gönderileri düzenlemelerine olanak tanıyacak yeni bir özelliği test ediyor. Favoriler özelliği ile kullanıcılar, Ana Sayfa'larında öncelikle seçtikleri hesapların gönderilerini görecek.

Instagram Favoriler ile öncelikli hesaplar seçilebilecek

Instagram, akıştaki gönderilerin sırasını, kullanıcının takip ettiği kişiler tarafından yayınlanan en son gönderilere ve ayrıca gönderiyle etkileşim olasılığı da dahil olmak üzere birçok değerlendirmeye göre belirliyor. Bu sebepten dolayı kullanıcılar, Ana Sayfa'larında istedikleri düzeni elde edemiyor. Test edilen yeni bir özellik ise bu durumu değiştirecek.

Kullanıcılar, Favoriler adı altında bir kullanıcı listesi oluşturabilecek ve bu listedeki bir hesap, gönderi paylaştığında kullanıcının Ana Sayfa akışında yer alan diğer gönderilerden önce yer alacak.

Instagram'ın test ettiği yeni Favoriler özelliğinde listede yer alan hesapları yalnızca kullanıcı görebilecek. Listeye bir hesap eklendiğinde ya da listeden çıkarıldığında hesap sahibine herhangi bir bilgilendirme yapılmayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim