Anlık Bildirim

İnstagram hesap silme linkiyle Instagram hesabı kapatma (2024)

Instagram hesap kapatmak için İG hesap silme linki burada! İşte hesabını silmek isteyenler için resimlerle 2024 İnstagram kalıcı hesap kapatma işlemi:           

Instagram hesabınızı kapatmak istiyor ancak "İnstagram hesap silme nasıl yapılır?" diye mi merak ediyorsunuz. O halde hem telefonda hem de bilgisayarda işe yarayan aşağıdaki kalıcı Instagram hesabı kapatma adımlarını izleyerek, siz de günümüzün en popüler ve aynı zamanda da en çok bağımlılık yapan sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Instagram'a veda edebilirsiniz. 

⚠ Instagram hesabınızı silmeniz durumunda fotoğraflarınız, beğenileriniz, yorumlarınız ve takipçileriniz de dahil olmak üzere hesabınıza dair tüm veriler silinir. Ancak dilerseniz Instagram verilerinizin bir yedeğini alabilirsiniz. Bunun için Ayarlar > Güvenlik > Verileri İndir adımlarını izleyip e-posta adresinizi girmeniz gerekmekte. İndirme istediğinde bulunduğunuzda, şimdiye kadarki tüm Instagram verileriniz 48 saat içerisinde belirttiğiniz e-posta adresine gönderilecektir.

Resimlerle Instagram kalıcı hesap silme ❌

Instagram kapatma işlemi, 2024 İnstagram silme linki ile yapılmakta. Bu yöntemle hem bilgisayardan hem de telefondan Instagram hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için sırasıyla aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

➜ İnstagram silme linkine tıklayın.

➜ Instagram hesabınıza giriş yapın.

➜ Hesap silme nedeninizi seçin.

➜ Instagram hesap kapatma işlemini onaylayın.

1. İnstagram silme linkine tıklayın 🔗

Instagram hesap silme linki Tam Boyutta Gör
iPhone iOS/Android telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

2024 Instagram silme linki

2. Instagram hesabınıza giriş yapın 🔐

instagram hesap giriş ekranı Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki linke tıkladıktan sonra otomatik olarak Instagram giriş yapma ekranına yönlendirileceksiniz. Açılan bu ekrandan Instagram hesabınıza giriş yapın.

3. Hesap silme nedeninizi seçin ☑

instagram hesap kapatma nedeni ekranı Tam Boyutta Gör
Instagram hesap kapatma nedeninizi seçerek, tekrardan Instagram şifrenizi girin.

4. Instagram hesap kapatma işlemini onaylayın ✔

instagram kalıcı hesap silme ekranı Tam Boyutta Gör
[Kullanıcı adı]'nı sil düğmesine basarak Instagram hesabı silme işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Instagram hesabı kaç günde silinir ❓

Instagram hesapları, hesap kapatma işleminden 30 gün sonra silinir ve ardından tüm profil/hesap bilgileri kalıcı olarak temizlenir.

Kalıcı olarak kapatılan Instagram hesabı geri açılır mı ❓

Instagram kapatma işlemi geri alınır mı diye merak ediyorsanız; hesap silme işlemini takip eden 30 gün içerisinde hesabınıza giriş yapmanız durumunda hesabınız tekrardan aktif olacaktır. Ancak Instagram hesabınızı tamamıyla kaybetmek istemiyor ve platforma bir süreliğine ara verme gibi bir düşünceniz varsa geçici Instagram hesap dondurma rehberimize göz atabilirsiniz.

Instagram hesabı kapatıldığı nasıl anlaşılır ❓

Bir Instagram hesabının kapatıldığını anlamak için arama kısmına kullanıcı adı girilmeli ve şayet ilgili hesap gözükmüyorsa kapanmış demektir. Ayrıca hesabı kapatılan bir Instagram kullanıcısıyla daha önce mesajlaştıysanız da o kişi DM kutunuzda "Instagram Kullanıcısı" olarak gözükecektir. 

İnstagram Hesap Silme İçerik Oylama: 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy: 548421

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim