Anlık Bildirim

Intel Alder Lake KS işlemciler 5.5GHz sınırını zorluyor

Yılın ortalarına doğru görme imkânımız olacak Intel Alder Lake KS işlemcileri 5.5GHz turbo hızları ile önemli bir aşamaya geçiyor. Intel yakında yeni detaylar paylaşacak. 

Intel Alder Lake KS

CES 2022 fuarında Alder Lake tabanlı masa üstü işlemcileri tanıtan Intel’in yıl içerisine sakladığı başka modelleri de var. Intel Alder Lake KS serisi ulaştığı etkileyici turbo hızları ile masa üstünde farklılık yaratmayı amaçlıyor. 

Intel Alder Lake KS neler sunacak?

Intel Alder Lake KS serisi, masa üstüne yönelik çarpan kilidi açık ve farklı bütçelere hitap eden işlemcilerden oluşuyor. Intel Bahar ayları ile birlikte ilk Alder Lake KS işlemcilerini piyasaya sürmeyi hedefliyor. 

Intel İstemci Sistemleri şefi Gregory Bryant yaptığı sunumda Alder Lake KS işlemcilerin tek çekirdekte 5.5GHz seviyesini yakalayacağını belirtiyor. Bu sadece turbo hızlarda mümkün ve haliyle belirli anlarda ulaşılıyor. 

Standart kullanımda ise tüm çekirdeklerin 5GHz seviyesini yakalayacağını dile getiriyor. Özellikle render alma gibi yüklerde faydalı olacak bu seviyeler ayrıca oyun performansı tarafında da kullanıcılar memnun edecektir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim