Anlık Bildirim

Intel Core i9-12900HK'ye ait Geekbench sonuçları sızdırıldı

Şimdiye kadarki en hızlı mobil işlemci olmaya aday olan 12. Nesil Core Alder Lake-P serisine sahip bir dizüstü bilgisayarın Geekbench testine ait sonuçları içeren ekran görüntüsü sızdırıldı.

Core i9-12900HK, Alder Lake-P serisi için bilinen en yüksek özelliklere sahip olan 14 çekirdekli ve 20 iş parçacıklı, çarpan kilidi bulunmayan bir işlemci olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte, Intel'in gelecekte 16 çekirdek ve 24 iş parçacığı sunacak olan Alder Lake-S'yi piyasaya süreceği söylentiler arasında fakat 12900HK bu serinin alt modelleri arasında yer almıyor.

Sonuçlar, Core i9-12900HK'nin muhtemelen verimlilik çekirdeğini temel alarak 2,9 GHz taban saat hızına sahip olduğunu gösteriyor fakat 371 MHz maksimum saat hızında bir yanlışlık olduğu aşikar.

Intel Core i9-12900HK benchmark sonuçları sızdırıldı Tam Boyutta Gör

En hızlı mobil işlemci Core i9-12900HK

Sonuçların gerçeği yansıttığı göz önüne alınırsa işlemci; Tiger Lake-H45, Zen3 mobil ve Apple'ın daha geçen hafta piyasaya sürdüğü M1 MAX gibi bu yıl piyasaya sürülen tüm mobil çipler arasında en yüksek performansı elde etmeyi başarmış gibi görünüyor. 

Intel Core i9-12900HK benchmark sonuçları sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Intel, CES 2022'de Arc Alchemist ile birlikte mobil Alder Lake-P serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim