Anlık Bildirim

Intel NUC oyuncu dizüstü referansı tanıtıldı

Intel NUC konsepti artık oyuncu dizüstülerine de referans olacak. Intel NUC X15 referans tasarımı Tiger Lake işlemciler ve RTX 3000 ekran kartları ile donatılmış.

Intel NUC dizüstü tanıtıldı

Mini PC segmentinde bir referans oluşturmak amacıyla geliştirilen Intel NUC konsepti yavaş yavaş kapsamını genişletiyor. İş istasyonları sonrasında şimdi de dizüstü için NUC referansları geliştirildi. 

Intel NUC X15 neler sunuyor?

Intel NUC X15 referans oyuncu dizüstü konsepti 15.6 inçlik alüminyum bir gövdeye sahip. Optik mekanik klavye RGB aydınlatmaya sahip. Intel Optane, Thunderbolt 4 ve WiFi 6 gibi teknolojiler ile destekleniyor. 

Intel Core i5-11400H ve i7-11800H işlemcilerin sunulduğu kasada RTX 3060 veya RTX 3070 ekran kartları yer alıyor. 64GB’a kadar çift kanal DDR4 3200MHz RAM bellek yanında farklı depolama seçeneklerine destek sunulacak. 

Sistem toplayıcılara tedarik edilecek olan Intel NUC X15 oyuncu dizüstü referansı 144Hz-240Hz arasında 3 farklı ekran seçeneği ile geliyor. Bellek ve depolama ise toplayıcılar tarafından belirlenecek. Yıl sonuna kadar Intel NUC X15 temelli oyuncu dizüstülerin piyasada olması bekleniyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim