Anlık Bildirim

Intel, XeSS Süper Örnekleme Teknolojisi'ni gösteren yeni bir video paylaştı

Teknoloji devi Intel, Arc Alchemist ekran kartları ile beraber çıkış yapacak Süper Örnekleme Teknolojisi hakkında detaylı bir video paylaştı. Yeni teknoloji yapay zeka çekirdekleri olmadan çalışacak.

Intel XeSS teknolojisi yüksek 4K performansı ile geliyor Tam Boyutta Gör

Intel’in masaüstü ekran kartı sektöründe rekabet edeceği Arc Alchemist GPU’ları gelecek yıl çıkış yapacak. Arc Alchemist ekran kartları ile beraber Nvidia ve AMD’nın sahip olduğu DLSS, FidelityFX (FSR) benzeri XeSS Süper Örnekleme Teknolojisini de piyasaya sürecek şirket, oyun performanslarını oldukça yükseltmeyi planlıyor.

Arc Alchemist ekran kartı üzerinde çalışan XeSS sistemini görücüye çıkaran Intel, önceki paylaşılan videolara kıyasla tüm farkların görülebilmesi için 4K çözünürlüğünde yeni bir video paylaştı. Nvidia'nın, donanım tabanlı Tensor çekirdeklerinden destek aldığını düşünürsek, XeSS mevcut ekran kartlarında çalışabilecek ve AMD'nin FSR'sine benzer standartları beraberinde getiriyor.

Paylaşılan içeriğe baktığımızda XeSS'nin 1080P çözünürlüğe kıyasla 4K yükseltme seçeneği ile beraber oldukça net bir görüntü sağladığını söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra Intel, kıyaslama için FPS değerlerini saklı tutmayı tercih etmiş. Yeni ekran kartlarının piyasaya çıkması ile beraber tüm detaylar bizleri bekliyor olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim