Anlık Bildirim

iOS 16.4 ile telefon konuşmaları daha net olacak

iOS 16.4 RC sürümü yayınlandı ve yeni iOS sürümünde telefon aramalarında karşı tarafın net duyulmaması sorununu çözecek bir özelliğin olduğu ortaya çıktı.       
ios 16.4 iphone ses izolasyonu Tam Boyutta Gör
Apple, iPhone’lar için iOS 16.4 RC sürümünü yayınladı. Sürüm notlarına göre, yakında tüm kullanıcılara sunulacak iOS 16.4 güncellemesi, telefon aramaları için ses izolasyonu özelliğini ekleyecek.

Ses izolasyonu özelliği geliyor

Ses izolasyonu, kullanıcının sesine öncelik verecek, çevresindeki ortam gürültüsünü engelleyecek. Böylece konuşmalarda sesin karşı tarafa net gitmemesi, aynı şekilde karşı sesin duyulmaması sorunu giderilmiş olacak.

VoIP uygulamalarıyla sınırlıydı

Arama sırasında arka plan gürültüsünü azaltarak mikrofon kalitesini önemli ölçüde artırmak için tasarlanan ses izolasyonu özelliği, hali hazırda FaceTime, WhatsApp ve diğer uygulamalarda VoIP aramalar için kullanılabiliyor. Şimdi bu özellik, telefon uygulaması içinde kullanılabilecek.

iOS 16.4 RC yayınlandı

iOS 16.4 ile Türkiye’deki iPhone’larda 5G aktif olacak. Ayrıca yeni emojiler, web uygulamaları için anlık bildirimler, HomeKit için hata düzeltmeleri, trafik kazası algılama özelliği için optimizasyonlar gibi iyileştirmeler getirecek. iOS 16.4 RC, final sürümünden farksız olduğundan güncellemenin önümüzdeki hafta yayınlanmasını bekleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8124 kez okundu.
12 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 16.4, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim