Anlık Bildirim

iPhone 7′nin çalışır haldeki ilk videosu sızdırıldı

Yeni nesil iPhone’a dair aylardır devam eden sızıntı niteliğindeki haberlerin ardından merakla beklenen video sonunda paylaşıldı ve iPhone 7 ilk kez çalışır vaziyette görüntülendi.
Apple’ın önümüzdeki ay içerisinde duyurması beklenen yeni akıllı cihazına dair sızıntı ve söylentilerin ardı arkası kesilecek gibi görünmüyor. Özellikle cihazın tasarım hatlarına yönelik ortaya atılan iddialar neticesinde en azından iPhone 7'nin nasıl görüneceğini az çok biliyoruz desek sanıyoruz ki yanılmış olmayız.
Dikkat ederseniz iPhone 7 hakkında yayınlanan neredeyse tüm fotoğraf ve videolarda cihazı şu ana kadar maalesef çalışır halde göremedik. Bu da iddiaların doğru olmayabileceği şeklinde yorumlandı ve eleştirileri de beraberinde getirdi. Fakat Weibo’da GeekBar isimli kullanıcının paylaştığı son video tüm bu tartışmalara son noktayı koyacak cinsten.
26 saniye uzunluğundaki görüntüde iPhone 7 ilk kez çalışır halde karşımıza çıkıyor. Videodan anlaşıldığı üzere cihazda Apple’ın test yazılımı SwitchBoard’un yüklü olduğu ve gerekli yazılımsal testlerin burada yapıldığı belirtiliyor. Ayrıca tasarımdaki değişiklikler de daha önceki iddialarla büyük oranda benzerlik gösteriyor. 16 Eylül’de satışa sunulması beklenen yeni iPhone için biraz daha sabretmemiz gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19598 kez okundu.
45 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iphone 7 plus ve
3 etiket daha iphone 7 pro iphone 6se Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim