Anlık Bildirim

iPhone 8 üretimi erken başlıyor iddiası

iPhone ailesindeki en büyük değişikliklere sahne olacağı iddia edilen 2017 yılı için Apple’ın hazırlıkları devam ediyor. Sadece geliştirme süreci değil üretim süreci de sıkı kontrol altında.

Apple onuncu yılı doldurması münasebetiyle bu yıl iPhone ailesine ayrı bir önem veriyor. Standart iPhone 7S serisinin yanında onuncu yıla özel bir de iPhone 8 adıyla yeni bir versiyonun tanıtılacağı iddiaları güçlendi. Yeni bilgiler de bu iddiaları destekliyor.

Apple işi şansa bırakmıyor

Sektörden gelen bilgilere göre iPhone 8 için Apple üretim tarihini biraz daha erkene çekti. Yeni modeller yine Eylül ayı içerisinde tanıtılacak ancak önemli değişiklikler içerdiği için üretim ve test süreci biraz daha erken başlayacak.

Normalde Haziran-Temmuz-Ağustos döneminde Apple’ın bir nevi rölantide gittiği ve yaklaşık 3 milyon yeni iPhone modeli ürettiği biliniyor. Asıl hacimli üretim ise Ağustos sonu Eylül ayı başlarında başlıyor. Bu yıl yaz döneminde ise 9 milyon iPhone 8 üretileceği konuşuluyor. Yani 3 kat artış söz konusu.

iPhone 8 modelinde ilk kez OLED ekran kullanılacak ve çok ince ekran çerçeveleri olacak. Hatta kavisli ekran olabileceği de konuşuluyor. Yine cam kaplama arka kapak, doğrudan ekrana entegre Home butonu, kablosuz şarj, IP68 sertifikası, 10nm sürecinde Apple A11 yonga seti iddia edilen yenilikler arasında.

Bu denli yenilik ve yüksek satış beklentisi nedeniyle iPhone 8 modelinin daha erken üretime girmesi son derece normal. Satışa çıktığı gün herhangi bir stok sıkıntısı yaşanmaması için testlerin erken başlaması önem taşıyor.

iPhone 8 modelinin çok yüksek fiyat etiketi ile satışa çıkacağı tahmin ediliyor. Onuncu yıl versiyonunu istemeyenler ise belirli yükseltmeler içeren iPhone 7S serisine yönelecek. Yine 4.7 ve 5.5 inçlik boyutlarla devam etmesi beklenen yeni seride Apple A11 yonga seti, daha fazla RAM kapasitesi, daha gelişmiş 3D Touch gibi yenilikler yer alacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4442 kez okundu.
26 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 8 ve iphone 7s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim