Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın yeni rakibi iQOO 11 Pro'nun teknik özellikleri sızdırıldı

iQOO 11 Pro'nun teknik özellikleri ortaya çıktı. Snapdragon 8 Gen 2 SoC'den güç alacak telefon, Kasım ya da Aralık ayında tanıtılabilir. İşte iQOO 11 Pro'nun ortaya çıkan özellikleri:
iQOO 11 Pro'nun teknik özellikleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
iQOO 11 Pro'nun teknik özellikleri Yogesh Brar tarafından Twitter'da paylaşıldı. Snapdragon 8 Gen 2 SoC'den ilk güç alacak telefonlardan biri olacağı söylenen cihazın bu yılın sonuna kadar piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Qualcomm, akıllı telefonlar için bir sonraki amiral gemisi yonga seti Snapdragon 8 Gen 2'yi 15-17 Kasım Snapdragon zirve etkinliğinde tanıtacak. Söylentilere göre Mart ayında tanıtılması beklenen Galaxy S23 ailesinden bazı cihazlar ilk bu yonga setini kullanacaktı. Ancak bu yılın sonlarında iQOO 11 Pro tanıtılırsa bu yonga setini kullanan ilk cihaz olabilir.

İşte iQOO 11 Pro'nun beklenen teknik özellikleri

Ünlü tipster Yogesh Brar tarafında sızdırılan özelliklere göre iQOO 11 Pro, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2'den güç alacak. 2K çözünürlüğü ve 120Hz yenileme hızını destekleyen 6.78 inç Samsung E6 LTPO paneliyle gelecek cihaz, 200W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj destekli 4.700mAh pil kapasitesine sahip olacak.

İki farklı RAM ve depolama seçeneğiyle gelecek cihazın 8GB/12GB RAM ve 256GB/512GB depolama seçenekleri olacak. Kutudan Android 13 tabanlı Origin OS ile çıkacak cihazın ön tarafında 16MP selfie kamerası bulunacak. Arka tarafta ise üçlü arka kamera kurulumuyla gelmesi beklenen cihaz, 50MP ana kamera, 50MP ultra geniş açı sensörü ve 14.6MP telefoto sensörüyle gelecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim