Anlık Bildirim

Cooler Master, şırınga tasarımlı termal macun tüpünü "uyuşturucu" yüzünden değiştirdi

Tayvan merkezli Cooler Master şirketi, ürettiği termal macun tüplerinin tasarımını bir süre önce değişmişti. Şirket değişikliğe neden olan ilginç konuyu kullanıcılarıyla paylaştı.

Cooler Master, şırınga tasarımlı termal macun tüpünü 'uyuşturucu' yüzünden değiştirdi Tam Boyutta Gör

Birçok bilgisayar kullanıcısı Cooler Master'ın termal macun tüplerine baktığında, sistemlerinin düzgün çalışmasına yardımcı olacak basit ve temel bir ürün görürler. Ancak ebeveynlerin oldukça farklı şeyler gördüğünü söylemek mümkün.

Uyuşturucu şüphesi

Şirket son zamanlarda şırıngaya benzer klasik termal macun tüplerinin şeklini, fırça benzeri bir alternatife dönüştürmüştü. Eğer bunun, daha rahat kullanım için yapılan bir tasarım revizyonu olabileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Şirket bu durumu açıklayan bir tweet yayınlayarak, yapılan değişikliğin son derece ilginç sebebini paylaştı.


Cooler Master'ın yaptığı açıklamaya göre şırınga şeklindeki termal macun tüplerinin tasarımı, daha kolay kullanılması için değil, ebeveynlerin çocuklarının uyuşturucu kullandığını düşünmemeleri için değiştirildi. Zira çocuklarının odasında şırınga ve içinde de ne olduğu belirsiz macun benzeri bir sıvı gören birçok ebeveynin, uyuşturucudan şüphelendiği ve bunun da şirkete kadar ulaştığı anlaşılıyor. Yapılan bu açıklama ve tasarım değişikliği ile birlikte artık iki taraf için de konunun kapandığını söylemek mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6683 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cooler master, termal macun tüpü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim