Anlık Bildirim

Cooler Master 27 inçlik Mini-LED oyuncu monitörünü tanıttı

Oyunculara yönelik aksesuarları ile bilinen Cooler Master, yeni oyuncu monitörünü tanıttı. Tempest G2711, mini-LED teknolojisi ve yüksek yenileme hızı ile oyuncuların dikkatini çekecek.
Cooler Master Tempest G2711 monitörünü duyurdu Tam Boyutta Gör
Oyunculara yönelik ürettiği bilgisayar bileşenleri ve aksesuarları ile bilinen Cooler Master, geçtiğimiz yıllarda oyunculara yönelik monitör üretimine de başlamıştı. Bu pazarda birçok ürün piyasaya süren firma, Tempest ailesine ekleyeceği yeni bir oyuncu monitörünü tanıttı.

Mini-LED teknolojisinden güç alan Cooler Master Tempest G2711 tanıtıldı

Üç farklı monitör serisine sahip olan Cooler Master, Tempest ailesinin yeni üyesini tanıttı. Tempest GP2711, 1440p çözünürlüğüne ve 165Hz yenileme hızına sahip. Mini-LED teknolojisinden güç alan 27 inçlik monitör, VA panel kullanıyor. Ekranın MPRT gecikmesi ise 1ms olarak verilmiş. 576 yerel karartma bölgesi sunan panel, Adobe RGB renk aralığını %93,5 oranında, DCI-P3 aralığını ise %95 oranında kapsıyor. Cihaz; SDR içeriklerde 3000:1 kontrast, HDR içeriklerde ise 3,000,000:1 kontrast değeri sunabiliyor.

Cooler Master Tempest G2711 monitörünü duyurdu Tam Boyutta Gör
Paneli ile dikkat çekici bir ürün olan G2711'nin, bağlantı seçenekleri de oldukça kapsamlı görünüyor. Ürün; 1 adet DisplayPort 1.4, 2 adet HDMI 2.0 ve 15W güç sağlayabilen USB Type-C bağlantısına sahip. Ayrıca cihazda çift USB 3.0 ve bir adet USB-B bağlantısına yer verilmiş.

Tempest GP2711, üst seviye özelliklerine rağmen fansız bir soğutma sistemi kullanıyor. Cooler Master, bu monitör için yeni bir ısı dağıtma sistemi tasarlamış, bu sayede monitör, soğumak için ses çıkarmıyor ve ek enerji kullanmıyor. Mavi ışık filtresi, fabrika çıkışlı kalibrasyon gibi ek özelliklere sahip cihazın fiyatı 449$ olarak belirlenmiş ve önümüzdeki aylarda satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim