Anlık Bildirim

İşte iPhone 15 Pro Max ile 15 Pro'yu ayıran kamera özelliği

Apple, yeni iPhone 15 serisini tanıttı. Pro'lar bu yıl da üçlü kamerayla geliyor ancak serinin en üst modeli iPhone 15 Pro Max, bir noktada 15 Pro'dan ayrılıyor.
iphone 15 pro max 5x telefoto kamera Tam Boyutta Gör
Apple, her yıl olduğu gibi iPhone 15 serisinde de Pro’ların kamerasını öne çıkardı. Serinin en üst ve en pahalı modeli olan iPhone 15 Pro Max, tetraprizma tasarımını kullanan yeni telefoto lense sahip. Bu, 15 Pro Max’i en uzun zoom yapan iPhone modeli yapıyor.

En uzun zoom yapan iPhone modeli

iPhone 15 Pro ve önceki nesil iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max modelleri, 3x zoom yapabiliyor. 15 Pro Max’in telefoto kamerası 5x optik zoom, 25x dijital zoom yapabiliyor. Bu, iPhone’lar arasında en yüksek yakınlaştırma değeri olsa da Apple, rakiplerinin gerisinde kalıyor. Örneğin; Samsung’un Galaxy S23 Ultra modeli, 100 metre uzaklıktan görüntü yakalayabilen 100x Space Zoom özelliğine sahip. Google’ın Pixel 7 Pro modeli 5x optik zoomla 30x dijital süper çözünürlüklü yakınlaştırma özelliğine sahip.

5x optik zoom dışında 15 Pro modelleri arasında bir fark yok. Her iki telefon da 48 megapiksel ana kamera, daha fazla ışık alan daha büyük bir sensöre sahip ve kullanıcıya 24mm, 28mm ve 35mm odak uzunluğu seçeneği sunuluyor. Güncellenen 13mm ultra geniş kamera ve ikinci nesil sensör kaydırmalı optik görüntü sabitleme de mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim