Anlık Bildirim

Jaeger-LeCoultre yeni Polaris Mariner Memovox/Date modellerini duyurdu

Dünyaca ünlü Jaeger- LeCoultre koleksiyonerlerin ilgisini çekecek Polaris Mariner Memovox ve Polaris Mariner Date modellerini duyurdu.

Jaeger-LeCoultre yeni Polaris Mariner Memovox/Date modellerini duyurdu Tam Boyutta Gör

Dünyaca ünlü Jaeger- LeCoultre koleksiyonerlerin ilgisini çeken ve sınırlı sayıda üretilen ''Memovox'' adlı modelini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu.

İlk olarak 1959 yılında ürettiği mekanik alarma sahip modellere ‘’Memevox’’ adını veren firma yıllar içerisinde modellerini geliştirmiş ve horoloji açısından oldukça yenilikçi işlere imza atmıştı.

Şimdi ise firma 300 metreye kadar su geçirmez Memovox serisine ait 2 koleksiyonu olan Polaris Mariner Date ve Polaris Mariner Memovox modellerini duyurdu.

Memovox

Jaeger-LeCoultre yeni Polaris Mariner Memovox/Date modellerini duyurdu Tam Boyutta Gör

42 mm çelik kasaya sahip modellerin Memovox olanında 3 adet, tarihli olan modelde ise 2 adet tepe kullanılmış. Tarihli modelde saat 2 yönündeki tepeden içerideki dalgıç bezeli ayarlanırken saat 4 yönünde tepeden ise tarih ayarlanıyor. Memovox olan alarmlı modelde ise saat 2 yönündeki tepeden alarm, 3 yönündeki tepeden dalgıç bezeli ve 4 yönündeki tepeden de saat ayarı yapılıyor.

Yeni modellerde görülen ve tepede bulunan turuncu uyarı şeritleri saatin tepesinin kilitlenmediğini kullanıcıya bildiriyor ki bu özelliğin oldukça hoş bir görünüm ve kullanım kazandırdığını ekleyelim.

Polaris Mariner Memovox modeli 45 saatlik güç rezervine sahip 956 kalibre, Polaris Mariner Date ise yaklaşık 70 saatlik güç rezervine sahip 899 kalibre barındırıyor.

Yeni modeller CHF16,900 ( Memovox ) – CHF10,600 ( Date ) ile satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim