Anlık Bildirim

Japonya Merkez Bankası Başkanı’ndan Bitcoin (BTC) yorumu

Japonya Merkez Bankası Başkanı, kripto paralar ve Bitcoin (BTC) hakkında olumsuz açıklamalarda bulundu. Açıklamaların detayı haberimizde.

Japonya Merkez Bankası Başkanı’ndan Bitcoin (BTC) yorumu Tam Boyutta Gör

Başta lider kripto para Bitcoin (BTC) olmak üzere kripto paralardaki sert düşüş sonrası, kurum ve kuruluşlardan uyarılar ve açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Bitcoin’i tehlikeli atfedenler takımına Japonya Merkez Bankası Başkanı Haruhiko Kuroda da katıldı.

Perşembe günü katıldığı bir röportajda konuşan Kuroda, Bitcoin ve kripto paralar konusunda açıklamalarda bulundu. “İşlemlerin çoğu spekülatif ve volatilite olağanüstü yüksek seviyelerde” diyerek çekincelerini belirtti. 

Bitcoin ve diğer kripto paraların bir ödeme aracı olarak kullanımı konusunda olumsuz düşünen Japon Merkez Bankası Başkanı, “Bitcoin’in bir ödeme aracı olarak kullanımı oldukça sınırlı” dedi.

Bu tarz açıklamalara aslında oldukça aşinayız çünkü bu tarz kuruluşlar (özellikle bankalar) kripto paraları kendilerine rakip olarak gördüklerinden çok fazla destekçi yaklaşmıyorlar. Zira kripto paralar kontrol ve sınırlamalara tepki olarak doğan bir teknoloji. 

Buna benzer açıklamaları daha önce İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey ve FED’in Başkanı Jerome Powell gibi isimlerden duymuştuk. Diğer yandan Bitcoin ve diğer kripto paraların geleceğini parası olduğunu düşünenler de az değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10876 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Japonya ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim