Anlık Bildirim

Kingston en hızlı SSD sürücüsünü duyurdu

Kingston KC3000 SSD sürücüsü 3D TLC NAND bellek ve Phison kontrolcüsü ile firmanın en hızlı çözümü olmayı başardı. Yakın dönemde daha hızlı çözümler görebileceğiz.

Kingston KC3000 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

PCIe 4.0 ile birlikte SSD sektöründe rekor veri aktarım hızlarına şahit olmaya başladık. Üreticiler gün geçtikçe daha hızlı SSD çözümlerini piyasaya sürüyor. Kingston da kendi hız rekorunu kırdı. 

Kingston KC3000 neler sunuyor?

Kingston KC3000 SSD sürücüsü firmanın en hızlı veri aktarımına sahip ürünü oldu. PCIe 4.0 teknolojisini kullanan sürücü 3D TLC NAND bellek modülleri üzerine inşa edilmiş. Kontrolcü olarak Phison E18 yer alıyor. Bu kombinasyon farklı üreticilerde oldukça yüksek performans değerleri ortaya çıkarmıştı. 

Düşük profil grafen alüminyum bir ısı dağıtıcıya sahip olan sürücü böylece 7000MB/s aktarım hızlarına kadar ulaşabiliyor. En küçük kapasitede ise bu hız yarıya kadar düşebiliyor. Rastgele aktarım performansı ise 1000000 IOPS seviyesinde. 

512GB ile 1024GB kapasiteler tek taraflı ve 2.21mm kalınlığında. 2048GB ve 4096GB kapasiteler ise 3.5mm kalınlığında. Phison kontrolcüsünün kanalları buna göre dağıldığı için performans da değişiyor. Kingston KC3000 SSD sürücüsü için henüz bir fiyat açıklanmadı ancak 140$ başlangıç fiyatı tahmini var. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim