Anlık Bildirim

Koronavirüs konferansı, Koronavirüs nedeniyle iptal edildi

Dış İlişkiler Konseyi tarafından New York'ta düzenlenecek olan Koronavirüs konferansının, ironik bir şekilde Koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildiği açıklandı.

Koronavirüs konferansı, Koronavirüs nedeniyle iptal edildi Tam Boyutta Gör

Koronavirüs tüm dünyada panik yaşatmaya devam ediyor. Ülkemizde de ilk resmi vakanın yaşandığı bu salgın, ironik bir şekilde Dış İlişkiler Konseyi tarafından organize edilen Koronavirüs konferansının da iptal edilmesine neden oldu.

4 binden fazla can aldı

Koronavirüs'ün etkilerinin masaya yatırılacağı bu konferansın, önümüzdeki Cuma günü New York'ta düzenlenmesi planlanmıştı. Dış İlişkiler Konseyi ayrıca 11 Mart ve 3 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan New York ve Washington yuvarlak masa toplantılarını ve yüz yüze gerçekleştirilecek tüm konferansları da iptal etmiş durumda.

Koronavirüs konferansı, Koronavirüs nedeniyle iptal edildi Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını geçtiğimiz ay da dünyanın en büyük mobil teknoloji konferansı olan MWC 2020'nin iptal edilmesine neden olmuştu. Google, Apple ve diğer teknoloji şirketlerinin planladığı etkinliklerin de iptal edilmesine neden olan virüs şu ana kadar 4.284 insannın ölümüne neden oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim