Anlık Bildirim

Lolly'den bir ortaklık daha

Bitcoin ile çevrimiçi şekilde yapılan alışverişlerde "kazandıran" uygulama olarak bilinen Lolly, Booking.com'dan sonra Hotels.com ile de anlaşarak kendi ağını genişletti.
Bitcoin ile yapılan alışverişleri ödüllendiren uygulama olan Lolly, yayınladığı blog yazısında açıklanan ortaklarına Hotels.com'u da ekleyerek işini genişletti.

Yeni ortaklık ile New York merkezli firma, Booking.com ve Hotels.com gibi büyük seyahat şirketleriyle anlaşmalı pozisyonda.
Mart 2018'de kurulan Lolly, kullanıcılarına çevrimiçi alışveriş yaparken 0.00000001 Bitcoin değerinde olan en küçük Bitcoin para birimi Satoshi kazanma şansı veriyor. 

Yapılan açıklamalara göre, Lolly artık Hotels.com ile olan ortaklığın ardından global gezginlerin web sitesinden yapılan alışverişlerden % 3,5'a kadar Bitcoin kazanmalarını sağlıyor.

Hotels.com, dünya genelinde yaklaşık 19.000 noktada, 325.000'den fazla mülkü listeleyen büyük bir çevrimiçi konaklama hizmeti sağlayıcısı.

Hotels.com ile olan ortaklığının açıklanmasından önce Lolly; Twitter'da yeni ortağını tahmin eden kişiye bir milyon Satoshi ( 0.01 Bitcoin yani yaklaşık 100 dolar) vermeyi vaat eden bir hediye yarışması başlatmıştı. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim