Anlık Bildirim

League of Legends oyunu Hextech Mayhem, Netflix için duyuruldu

Popüler oyun markası League of Legends'ın evreninde geçen ritim platform oyunu Hextech Mayhem: A League of Legends Story, Netflix'e yani mobil cihazlara geliyor.

League of Legends oyunu Hextech Mayhem, Netflix için duyuruldu Tam Boyutta Gör

Dünyanın en popüler oyunlarından olan League of Legends'ın bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Netflix'te Arcane isimli bir animasyon dizisi yayınlandı. Netflix ve League of Legends anlaşması da bir süre daha devam edecek gibi duruyor çünkü aynı evrende geçen bir oyun Netflix için duyuruldu.

Geçtiğimiz saatlerde yapılan duyuruya göre League of legends evreninde geçen ritim platform oyunu Hextech Mayhem: A League of Legends Story, Netflix için duyuruldu. "Netflix için duyuruldu" cümlesi sanıyoruz ki hayatımıza yeni giren ve bundan sonra göreceğimiz bir cümle olacak. Hextech Mayhem isimli bu yeni oyun, Netflix hesabı olanlar tarafından mobil cihazlar üzerinden oynanabilecek. Kısaca oyun, mobil cihazlara geliyor ancak yalnızca Netflix hesabı olanlar için.

Hextech Mayhem'in 16 Kasım'da çıkış yapması bekleniyor. Android, iOS ve iPadOS sahipleri Netflix üzerinden oyunu oynayabilecek. Oyun ayrıca PC ve Switch için de çıkış yapacak. Oyunun kendisi ile ilgili detaylı bilgileri ve fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Hextech Mayhem Fragman

Bu tempolu ritim ve koşu oyununda her etki eşit ve patlayıcı bir tepki alıyor ve çıkan patırtı dinmek bilmiyor. Yordle sihirmayın uzmanı Ziggs rolünü üstlendiğin bu oyunda Piltover mahallelerinin altını üstüne getir.

Engellere takılmamak, düşmanlarının silahlarını düşürmek ve fitilleri yakmak için müziğin ritmiyle bomba at, hopla zıpla ve maksimum kaosa ulaş. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük bombasını yapma hedefini gerçekleştirmek için keyif kaçıran Heimerdinger'dan kaçarken müzikli kargaşa çıkar!

Doğaçlama patlamalar ortaya çıkarıp bonus puan almak için Gelişine Kargaşa sistemini kullan... tabii bu sırada polislere yakalanma ve onlara nasıl bir eğlence kaçırdıklarını göster.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story'yle ateşlenmedik fitil bırakma.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim