LoL Haberleri

Etiket
Son dakika lol haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), lol hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
1 AY

GİRİLEN İÇERİKLER
10 VİDEO 78 HABER 3 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
YILDA 6 İÇERİK

Lol Son Dakika Haberleri

Güncel LoL Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika LoL haberleri de dahil olmak üzere LoL ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 10 video, 3 galeri ve 65 adet LoL haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 4 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

LoL İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel LoL haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık LoL Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni LoL haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son LoL haberlerini okuduktan sonra, Oyun İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Son Dakika LoL Haberleri DonanımHaber'de 📢

"LoL haberlerinde neler var?" diye merak edenler için son dakika LoL haberleri burada! Siz de DonanımHaber LoL sayfasını takip ederek, League of Legends ile ilgili şu konulardan haberdar olabilirsiniz:

  • LoL transfer haberleri
  • LoL yama notları
  • LoL sunucu durumu
  • LoL şampiyonları
  • League of Legends şampiyonası haberleri
  • LoL maçları hakkında güncel içerikler
  • LoL kostüm indirimleri hakkında çıkan haberler

League of Legends (LoL) Hakkında

League of Legends (kısaca LoL, Türkçe anlamı: Efsaneler Ligi), Riot Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan video oyunu. 27 Ekim 2009 tarihinde Riot Games'in ilk oyunu olarak "League of Legends: Clash of Fates" adıyla piyasaya çıkmıştır. MOBA türü strateji oyunudur. Oyun Warcraft III haritası olan Defense of the Ancients örnek alınarak yapılmıştır. Oyunun baş tasarımcısı, Defense of the Ancients (DotA) haritasını tasarlayan Steve Feak'dir.

League of Legends 3 boyutlu izometrik bakış açısı ile oynanır. Sihirdar Vadisi, Taktik Savaşları ve ARAM olmak üzere üç tane oyun modundan oluşur. Sihirdar Vadisi ve ARAM maçlarında, her biri beş oyuncu içeren iki takım birbirlerinin Nexus'unu (merkez) patlatmak için savaşırlar. Bu bakış açısı değiştirilemez yalnız kamera kaydırılabilir veya yakınlaştırılabilir.

League of Legends (LoL) hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim