Anlık Bildirim

Lenovo ince ve hafif dizüstü bilgisayarını piyasaya sürecek: Yoga Slim 7i Carbon

Teknoloji üreticisi Lenovo, ThinkPad dizüstü serisinde kullandığı karbon fiber malzemeyi artık şirketin diğer laptop modellerine de getirmeye karar verdi.

Lenovo ince ve hafif dizüstü bilgisayarını piyasaya sürecek: Yoga Slim 7i Carbon Tam Boyutta Gör

Lenovo halihazırda birkaç yıldır, ThinkPad X1 Carbon adı altında karbon fiber kapaklı ince, hafif ve birinci sınıf dizüstü bilgisayarları satmaya devam ediyor. Gelen bilgilere göre ise şirket, bu cihazlarda kullandığı gövde malzemesini diğer serilerine de getirmeyi planladığı yönünde.

Yüksek fiyat etiketiyle gelmesi bekleniyor

Bugüne kadar yeni ürün hakkında çok fazla şey bilinmemekle birlikte cihazın Tiger Lake donanım platformundan on birinci nesil Intel Core işlemciye dayandığı söyleniyor. Yoga Slim 7i Carbon olarak adlandırılacak olan dizüstü bilgisayarın bir varyantının ise harici NVIDIA GeForce MX ekran kartı ile güçlendirileceği sızan bilgiler arasında.


Cihazın adındaki Yoga öneki, 360 derece dönen bir dokunmatik ekranın varlığına gönderme yapıyor. Böylece kullanıcılar, Yoga Slim 7i Carbon'u tablet olarak kullanabilme şansına da sahip olacaklar. Cihazın ekran boyutunun ise 13.3 inç olacağı belirtilmiş. Bilgiler, üç USB C Tipi bağlantı noktası ve standart bir 3,5 mm kulaklık jakına işaret ediyor. Dizüstü bilgisayarda tahminen Thunderbolt 4 arayüzü desteği de olacak. Son olarak ise Dolby Atmos ses sistemini barındırması da bekleniyor.

Genel olarak, Yoga Slim 7i Carbon, ince bir gövdeye ve hafifliğe sahip olacağı için fiyatının oldukça yüksek olması kuvvetle muhtemel diyebiliriz. Maalesef ki dizüsü bilgisayarın resmi olarak ne zaman tanıtılacağına dair bir bilgi henüz mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim