Anlık Bildirim

Lenovo, Windows rakibi bir işletim sistemi geliştiriyor!

Lenovo, Windows rakibi bir işletim sistemi geliştiriyor. Yakın zamanda dağıtımına başlayacağı sürüm "Esper Foundation OS" olarak ifade edilen sürüm Android 11 çalıştıracak.

Lenovo, Windows rakibi bir işletim sistemi geliştiriyor! Tam Boyutta Gör

Lenovo, Esper Foundation tarafından desteklenen özel bir Android işletim sistemine sahip olan ve mobile device management ( MDM) ile gelen yeni bir sisteme yeşil ışık yaktı.

Esper Foundation'ı çalıştıran ilk cihazı, 16 GB DDR4 RAM ve 512 GB'a kadar SSD'nin yanı sıra 12. Nesil Intel Core i9 işlemciye sahip hepsi bir arada masaüstü bilgisayar olan Lenovo ThinkCentre M70A olacak.

Bunu 2023'ün sonuna kadar Lenovo ThinkCentre M70q, M90n-1 IoT ve ThinkEdge SE30 v2 cihazları takip edecek. Esper Foundation, Android 11'i temel alıyor ve üç yıllık desteğe sahip olacak.

Lenovo, Windows rakibi bir işletim sistemi geliştiriyor! Tam Boyutta Gör

TechRadar tarafından edinilen bilgi göre Lenovo  Chrome OS sistemini de düşündüklerini ancak Android sistemle devam edeceklerini aktarmış. Lenovo'nun global gelişmiş çözümler pazarlama ve stratejisi direktörü Johanny Payero, "Esper çözümü android tabanlı bir yazılımdır. Özellikle x86 platformlarında çalışan bir android işletim sistemi geliştirilmiştir. Bu, Lenovo'nun pazara hitap etmesi için eşsiz bir fırsat yaratıyor." dediği edinilen bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3961 kez okundu.
8 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lenovo, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim