Anlık Bildirim

LG, CES 2021'de "bükülebilir" OLED oyun monitörünü tanıtacak

Teknoloji üreticilerinden LG, önümüzdeki hafta düzenlenecek olan CES 2021 etkinliğinde hem kavisli hem de düz olarak kullanılabilen oyuncu monitörünü görücüye çıkaracak.

LG, CES 2021'de 'bükülebilir' OLED oyun monitörünü tanıtacak Tam Boyutta Gör

LG, bükülebilir monitörünü duyurmak için CES 2021'in başlangıcını beklememeye karar verdi. 48 inç olan bu büyük OLED ekran geçen yılki 48 inç OLED ekranın geliştirilmiş bir versiyonu. Ancak büyük bir farkla.

Yeni sürümle önceki sürüm arasındaki temel fark, sadece bir düğmeye basarak ekrana 1000R'ye kadar eğrilik derecesi ile kavisli bir şekil verme yeteneği diyebiliriz. Bu özellik kullanıcılara daha derinlemesine bir oyun deneyimi yaşatabileceği gibi, film izlerken veya çalışırken de monitör isteğe bağlı olarak düz bir hale getirilebilecek.

LG, CES 2021'de 'bükülebilir' OLED oyun monitörünü tanıtacak Tam Boyutta Gör

120Hz ekran yenileme hızı

Bendable Sound OLED adıyla lanse edilen monitördeki ses ibaresinin ise tabii ki bir anlamı var. Cihaz, panelin kendisinin ses kaynağı olarak kullanıldığı Crystal Sound OLED teknolojisini kullanıyor. Hatırlatmak gerekirse Sony OLED TV'lerde de benzer bir teknoloji kullanılmakta.

Resmi verilere göre LG'nin son model monitöründe, ekran yanıt süresi 0,1 ms ve ekran yenileme hızı da 120Hz'dir. Ekranın, 40 ila 120Hz arası değişken frekans teknolojisini de desteklediğini belirtelim. Çözünürlük belirtilmedi, ancak 4K olması kuvvetle muhtemel olarak gösteriliyor. LG, CES 2021 sırasında yeni ürünü hakkında daha fazla bilgi verecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10328 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, bükülebilir monitör ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim