Anlık Bildirim

LG, CES 2022'de iki esnek OLED konsept ürününü tanıtacak

LG Display, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda(CES) iki yeni esnek OLED konseptini sergileyeceğini açıkladı. Her iki üründe de 55 inç OLED TV'ler yer alıyor.        

LG, CES 2022'de iki esnek OLED konsept ürününü tanıtacak

LG Display, esnek OLED teknolojisine sahip iki yeni konsept teknolojisini CES 2020'de tanıtacağını duyurdu. Bunlardan ilki iç mekan sabit bisikleti Virtual Ride, bir diğeri ise modern bir dinlenme cihazı olan Media Chair.

LG'den esnek OLED konseptleri

LG'nin ilk konsept teknolojisi Virtual Ride, kullanıcının önünde ve üstünde olmak üzere 3 adet dikey yerleştirilmiş 55 inç OLED ekrana sahip. Şirket, r harfine benzeyen bir ekran tasarımı için kullanıcının üst tarafına doğru gelen ekranın 500R'ye ulaşan bir eğrilik yarıçapına sahip olduğunu söylüyor.

LG bir paylaşımda: "Modern ve şık tasarımı, ev egzersizlerini tamamen yeni ve sürükleyici bir düzeye çıkararak, evinizin hangi odasına koyarsanız koyun, ruh halini ve ambiyansı büyük ölçüde iyileştirir. OLED ekranlar, canlı görüntü kalitesiyle benzersiz gerçekçi renkler sunar. gerçekten dışarıda bir ormanın içinde veya bir Avrupa köyünün sokağında bisiklet sürüyormuş gibi hissedin." ifadelerine yer verdi.

LG, CES 2022'de iki esnek OLED konsept ürününü tanıtacak Tam Boyutta Gör

Şirket tarafından tanıtılacak olan bir diğer konsept olan Media Chair, 55 inç OLED TV ile bütünleşik bir ayarlanabilir koltuk. Kullanıcılar, TV izlerken kendileri için en uygun konumu yatay ve dikey hareket ayarları sayesinde seçebilecek. 1.500R eğrilik yarıçapına sahip TV, Cinematic Sound OLED(CSO) teknolojisine sahip ve harici bir hoparlöre olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

LG Display İş Geliştirme Bölümü Başkanı Yeo Chun-ho: “OLED'in sonsuz potansiyeli aracılığıyla müşterilerimize farklılaştırılmış değerler sunmaya devam ederken, işimizi farklı sektörlere entegre ederek ilerlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim