Anlık Bildirim

LG, 16:18 en boy oranına sahip monitörü DualUp'la dikkat çekiyor

Güney Kore merkezli LG, iki yeni monitör tanıttı. En boy oranıyla dikkat çeken LG DualUp'la şirket, iki monitöre duyulan ihtiyacı ortan kaldırmak istiyor.       

LG, DualUp monitöründe farklı bir yaklaşım sergiliyor Tam Boyutta Gör

Kısa bir süre önce ilk oyuncu dizüstü bilgisayarını duyuran LG, son olarak iki yeni monitörünü tanıttı. Şirketin en yeni monitörlerinden DualUp, alışılmadık en boy oranıyla dikkatleri üzerine çekerken UltraFine,32 inç büyüklüğünde ekrana sahip.

LG'den DualUp ve UltraFine monitörler

Güney Koreli teknoloji devi, CES 2022 öncesinde yeni monitörlerini insanların beğenisine sundu. Şirketin tanıttığı 16:18 en boy oranıyla farklı bir yapıya sahip olan LG DualUp, Square Double QHD olarak adlandırılan 2.560 x 2.880 piksel çözünürlüklü dikey bir ekran sunuyor. 27.6 inç büyüklüğündeki DualUp, %98 DCI-P3 renk gamı desteği, 300 nit parlaklık, 1000:1 kontrast oranı ve HDR10 desteği özelliklerine sahip.

LG DualUp, en boy oranıyla dikkat çekiyor Tam Boyutta Gör

Şirket, DualUp'ın ekranını ikiye bölünmesini sağlayarak kullanıcıların iki farklı monitör kullanma ihtiyacını ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyledi. DualUp ile kullanıcılar hem yerden tasarruf edebilecek hem de farklı işleri çok daha kolay yürütebilecek.

LG UltraFine monitör tanıtıldı Tam Boyutta Gör

LG, DualUp'la birlikte bir başka monitörü olan UltraFine'ı da tanıttı. LG UltraFine, 16:9 en boy oranıyla 32 inç büyüklüğünde 4K UHD ekran sunuyor. Nano IPS Black teknolojisinin kullanıldığı ilk monitör olan UltraFine, 2.000:1 kontrast oranı, 400 nit parlaklık ve HDR400 desteği özellikleriyle gelecek.

Hem DualUp hem de UltraFine, bir adet USB-C, iki adet HDMI, bir adet DisplayPort, bir adet USB yukarı akış ve iki adet USB aşağı akış bağlantı noktalarına sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim