Anlık Bildirim

LG, kompakt boyutlu 4k lazer projektörünü duyurdu

LG, CineBeam Qube isimli 4K projektörünü duyurdu. Projektör, şık ve minimalist olmasının yanında kompakt boyutu ve hafifliğiyle de dikkat çekiyor. Peki cihazın özellikleri neler?
LG, kompakt boyutlu 4k lazer projektörünü duyurdu
LG, CineBeam Qube isimli 4K projektörünü duyurdu. Projektör, şık ve minimalist olmasının yanında kompakt boyutu ve hafifliğiyle de dikkat çekiyor.

Projektörün özellikleri neler?

1.46 kg ağırlığa sahip projektör 360 derece dönebilen kulpuyla kolaylıkla taşınabilir bir cihaz. 3840 x 2160 piksel çözünürlüğe sahip cihaz 120 inç büyüklüğe kadar görüntüler oluşturabiliyor. Işık kaynağı olarak ise RGB lazer kullanılıyor. Bu sayede 450.000:1 kontrast elde edilerek DCI-P3 renk uzayının %154'ü kadar renk üretilebiliyor.

Projektör yazılım tarafında LG'nin webOS 6.0 işletim sistemini kullanıyor. Bu sayede Prime Video, Disney+, Netflix ve YouTube platformlardan içerikleri izlemek mümkün olabiliyor.

Projektör aynı zamanda görüntü haritalama özelliğine de sahip. Bu özellik ile bulunulan ortam haritalanarak ortamdaki cisimlerin üzerinde görüntü oluşturmak mümkün oluyor. Böylece ortamda estetik görüntüler oluşturulabiliyor.

CineBeam Qube, yakında başlayacak CES 2024'de detaylı olarak sergilenecek. Projektörün fiyatı ise henüz açıklanmadı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim