Anlık Bildirim

Netflix'in sevilen dizisi Lucifer'ın final sezonundan fragman geldi

Netflix'in sevilen dizisi Lucifer'ın altıncı, yani final sezonundan yeni fragman paylaşıldı. Final sezonu 10 Eylül'de Netflix'te yayında.

Lucifer'ın 6. sezonundan fragman geldi Tam Boyutta Gör

DC'nin eski ismi Vertigo, yeni ismi DC Black Label olan evrenine ait olan Lucifer karakterinin dizi uyarlamasının 6. sezonundan, yani final sezonundan yeni fragman geldi.

Yeni sezon için paylaşılan kısa tanıtım yazısı şu şekilde: Lucifer büyük terfiyi aldı, ama acaba bu işi gerçekten istiyor mu? Chloe dedektiflik işini bırakmaya hazırlanırken Amenadiel, Los Angeles Emniyetine katılıyor. Lucifer'ın son sezonu nihayet geldi çattı. Bu sefer gerçekten hikâyenin sonuna geldik. Lucifer dünyanın hâkimi olma fırsatını yakalamıştır ancak tereddütleri vardır. Dünya, ona hükmeden bir gücün yokluğunda kaosa sürüklenirken Lucifer'ın bu gidişat karşısındaki hamlesi ne olacaktır? Lucifer, Chloe, Amenadiel, Maze, Linda, Ella ve Dan'e buruk bir veda ettiğimiz bu sezonda bizlere katılın. Yanınıza mendil almayı da unutmayın.

Dizinin altıncı, yani final sezonu 10 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak. Dizinin şu ana kadar yayınlanan tüm bölümlerini Netflix'te bulabilirsiniz. Yeni sezon fragmanını da aşağıda bulabilirsiniz.

Lucifer Final Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim