Anlık Bildirim

Sevilen bilim kurgu dizisi Westworld'den güzel haber: 4. sezon çekimleri başladı

HBO'nun popüler bilim kurgu dizisi Westworld'ün dördüncü sezonundan güzel haber geldi. Dizinin dördüncü sezon çekimleri başladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Westworld'ün 4. sezon çekimleri başladı Tam Boyutta Gör

İlk sezonu 2016 yılında başlayan, Michael Crichton'un 1973'te yazıp yönettiği aynı isimli filmden uyarlanan bilim kurgu dizisi Westworld'ün yeni sezonundan güzel haber geldi.

4. Sezon Çekimleri Başladı

Dizinin yaratıcılarından olan Lisa Joy, geçtiğimiz günlerde SFX ile bir röportaja katıldı. Röportaj esnasında Westworld'ün dördüncü sezon çekimlerinin başladığını onayladı. Yeni sezon hakkında pek fazla ayrıntı vermeyen Lisa Joy, üçüncü sezonda parkın dışına odaklandıklarını ancak bu sezonda biraz daha duygu odaklı bir sezon yapacaklarını aktardı. Dördüncü sezonun yayın tarihi ile ilgili bir bilgi ne yazık ki bilinmiyor.

Lisa Joy ayrıca Amazon Prime Video için eşi Jonathan Nolan ile birlikte Fallout dizisi üzerinde çalışıyor. Lisa Joy dizi hakkında bir şey paylaşmasa da çok heyecanlı olduğunu aktardı. Ne yazık ki Fallout dizisi ile ilgili de pek fazla ayrıntı bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim