Anlık Bildirim

Lüks havayolu şirketi yolcularına Apple Vision Pro sunacak

Yeni kurulan lüks havayolu şirketi Beond, "sürükleyici bir uçak içi eğlence deneyimi" için belirli yolculara Apple Vision Pro sunacağını duyurdu. Şirket bı hamlesiyle sektörde fark yaratmayı amaçlıyor
Lüks havayolu şirketi yolcularına Apple Vision Pro sunacak Tam Boyutta Gör
Lüks havayolu şirketi Beond, uçuşlarında seçkin yolculara Apple Vision Pro cihazları sunacağını duyurdu. 2022 yılında kurulan şirket, sektörde bir ilki gerçekleştirerek başlangıçta sadece Maldivler'e yapılan seyahatlerde bu özel hizmeti verecek.

Beond'un amacı Apple'ın karma gerçeklik (AR/VR) gözlüğü aracılığıyla, yolculara sıradışı bir uçak içi eğlence deneyimi yaşatmak. Şirket, bu teknolojik yeniliği seyahat deneyimine entegre ederek havacılık sektöründe fark yaratmayı amaçlıyor.

Lüks havayolu şirketi yolcularına Apple Vision Pro sunacak Tam Boyutta Gör

Beond Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Tero Taskila konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Apple Vision Pro, uçak içi eğlence deneyimini dönüştürecek ve bunu seçkin yolculara ilk sunan biz olacağız. Apple Vision Pro sunmak, müşterilerimize yolculuklarının başından sonuna kadar birinci sınıf bir seyahat deneyimi yaşatma vizyonumuzun bir başka adımı. Bu teknolojiyi uygulayan ilk havayolu şirketi olmaktan gurur duyuyoruz."

Apple Vision Pro'nun uçuşlar sırasında kullanılabilmesine olanak tanıyan Uçak Moduna sahip olduğunu hatırlatalım. Bu da cihazı uçaklardaki eğlence sistemlerine kıyasla harika bir yol arkadaşı haline getiriyor. Uçuş esnasında Vision Pro kullanmanın ne kadar etkileyici bir deneyim sunabileceğini haberimizdeki Apple reklamından görebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim