Anlık Bildirim

Apple katlanabilir iPhone projesini askıya aldı: İşte nedeni

Apple iş ortaklarından tedarik ettiği katlanabilir ekran prototiplerini beğenmedi. Gelen bilgiler şirketin iPhone Fold projesini geçici olarak rafa kaldırdığını gösteriyor.
Apple katlanabilir iPhone projesini askıya aldı: İşte nedeni Tam Boyutta Gör
Samsung gibi üreticiler katlanabilir telefon pazarında hızla yükselirken, Apple katlanabilir telefon tasarlamakta zorlanıyor. Cupertino merkezli firmadan Samsung Galaxy Fold'a rakip bekleyen tüketicileri üzecek bir haber geldi. Apple'ın "iPhone Fold" projesini askıyla aldığı belirtiliyor.

Şirkete yakın kaynakların aktardığı bilgilere göre Samsung Display tarafından tedarik edilen prototip ekranlar Apple'ın oldukça katı kalite standartlarını karşılayamadı ve proje geçici olarak durduruldu. Söz konusu bilgi yaklaşık 1.7 milyon takipçisi olan Çinli duyumcu Fixed Focus Digital'den geliyor.

Apple, piyasanın büyük beklentileri ve yıllar süren araştırma-geliştirme çalışmalarına rağmen katlanabilir iPhone projesini beklemeye almış durumda. Görünüşe bakılırsa ekranlar Apple'ın ana ekran tedarikçisi Samsung Display tarafından tedarik edilmesine rağmen testleri geçemedi. Bu nedenle proje şimdilik rafa kaldırıldı.

Apple katlanabilir iPhone projesini askıya aldı: İşte nedeni Tam Boyutta Gör

Apple kusursuz olmasını istiyor

Katlanabilir ekran üretimindeki uzmanlığıyla bilinen Samsung, Apple'ın 2019'dan beri beklenen katlanabilir telefon talebini karşılamak amacıyla şirkete numuneler sağladı ve hatta operasyonel verimliliğini artırdı. Ancak en son katlanabilir ekran prototipleri, katlanabilir telefon trendini karşılamak için acele etmek yerine ürün kalitesi ve dayanıklılığına öncelik veren Apple'ın testlerini geçemedi.

Apple'ın yüksek standartlarını karşılamayan bir ürünü piyasaya sürmeme kararlılığı açıkça ortada olduğu için katlanabilir iPhone'ların geleceği şu an için belirsizliğini koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4172 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
katlanabilir telefon, katlanabilir iphone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim