Anlık Bildirim

Mahindra, yeni logoyla gelen ilk modeli XUV700'ü tanıttı

Marka kimliğini ve logosunu yenileyen Hint otomotiv üreticisi Mahindra, bunun yanı sıra yeni kompakt SUV modeli XUV700'ün örtüsünü de kaldırdı. Söz konusu model küresel pazarda da satılacak.

Mahindra, yeni logoyla gelen ilk modeli XUV700'ü tanıttı Tam Boyutta Gör

Hint otomotiv devi Mahindra, yeni kompakt SUV modeli XUV700'ü tanıttı. Şirket ayrıca yeni marka kimliği ve logosunu da gösterdi.

Mahindra XUV700, on yıldır piyasada olan XUV500'ün yerini alacak. Modern tasarım ve teknolojiyi erişilebilir bir fiyatla sunmayı hedefleyen modelin Hindistan'daki başlangıç fiyatı 1,199,000 rupi yani güncel kur ile 16.170 dolar civarından başlıyor. XUV700, Hindistan pazarında Hyundai Alcazar, MG Hector Plus ve Tata Safari gibi modellerle rekabet edecek.

Mahindra'nın "Twin Peaks" adı verilen yeni logosu bundan böyle şirketin tüm binek modellerinde kullanılacak ve XUV700 bu logoyu kullanan ilk model. Ön bölümde krom şeritlere sahip siyah panjur dikkat çekiyor. Bu alan C şekilli LED gündüz farlarına sahip aydınlatmalarla çevrelenmiş ki bu detay bizlere Renault modellerini hatırlattı. Gizli kapı kolları, V şekilli kollara sahip jantlar, yenilenen stoplar ve entegre bagaj spoyleri de dikkat çeken diğer tasarım detaylarından.

Mahindra, yeni logoyla gelen ilk modeli XUV700'ü tanıttı Tam Boyutta Gör

W601 platformu üzerine inşa edilen modelin uzunluğu 4695 mm, aks mesafesiyse 2750 mm olarak açıklandı. İçeride 5 ve 7 kişilik oturma konfigürasyonları sunuluyor. 10,25 inç boyutunda iki ekrandan oluşan dijital panel, Amazon Alexa uyumluluğuna sahip yeni multimedya sistemi ve Sony imzalı 12 hoparlörlü ses sistemi de iç mekandaki detaylardan. Güvenlik tarafındaysa adaptif hız sabitleyici, trafik işareti tanıma ve uzun far asistanı gibi pek çok özellik mevcut.

Mahindra XUV700'ün kaputu altında benzinli ve dizel motor seçenekleri mevcut. Dört tekerlekten çekiş sistemi ise opsiyon. 200 beygir güç ve 380 Nm tork üreten 2.0 litre dört silindirli benzinli motor 6 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzımanla tercih edilebiliyor. Dizel tarafındaysa tercih edilen seviyeye göre 155 beygir güç ve 360 Nm tork, veya 185 beygir güç ve 450 Nm tork üreten 2.2 litre turbo ünite mevcut.

Mahindra XUV700 halihazırda Hindistan'da siparişe açılmış durumda. Söz konusu modelin ilerleyen dönemde diğer pazarlarda da satışa sunulabileceği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim