Anlık Bildirim

Makyajlı 2022 Skoda Karoq'un çizimleri paylaşıldı

Skoda, bu ayın sonunda resmi olarak tanıtacağı makyajlı Karoq'un dış tasarımındaki değişimleri gözler önüne seren çizimler paylaştı. Buna göre C-SUV'un ön ve arka bölümlerinde küçük dokunuşlar mevcut.

Makyajlı 2022 Skoda Karoq'un çizimleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta makyajlı Karoq'un 30 Kasım'da tanıtılacağını duyuran Skoda, şimdi de aracın dış tasarımına ilişkin ipuçları veren çizim görselleri paylaştı. Rakiplerinin yanında yaşını belli etmeye başlayan Skoda Karoq'un ön ve arka bölümünde değişimler mevcut.

Paylaşılan çizimlere baktığımızda makyajlı Skoda Karoq'un LED farlarının daha açılı bir tasarım ve yeni grafiklere sahip olduğunu görüyoruz. Burun kısmında ise makyajlı Kodiaq ile benzer şekilde güncellenen altıgen panjur yerini almış durumda. Öte yandan tampon boyunca uzanan merkez havalandırmanın kenarlarındaki yeni parçalar da gözlerden kaçmıyor.

Profilinde dişe dokunur bir değişim yaşanmayan makyajlı Skoda Karoq'un arka bölümünde de ilk göze çarpan detay incelen LED stoplar oluyor. Ayrıca mevcut modeldekine kıyasla daha büyük bir spoyler kullanıldığı dikkat çekiyor. Krom detaylarla süslenen tampon kısmında ise herhangi bir değişim yok.

İç mekandaki multimedya sisteminin yanı sıra güvenlik teknolojilerinin de güncellenmesini beklediğimiz makyajlı Skoda Karoq'un kaputu altındaki TSI ve TDI motor seçeneklerinde de ufak güncellemeler olacaktır. Makyajlı 2022 Skoda Karoq ile ilgili tüm detayları 30 Kasım'da öğreneceğiz. Mevcut kasanın ülkemizdeki fiyatı 475.900 TL'den başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim