Anlık Bildirim

2022 Suzuki SX4 S-Cross'un tasarımı ortaya çıktı

Suzuki'nin ipucu görsellerinden yola çıkarak yeni nesil SX4 S-Cross olduğu düşünülen modelin tasarımı bugün sızdırılan görsellerle tamamen ortaya çıktı. İşte yeni nesil S-Cross:

2022 Suzuki SX4 S-Cross'un tasarımı ortaya çıktı

Birkaç gün önce Suzuki, 25 Kasım'ı işaret ederek yeni bir SUV modelin ipucu görselini paylaşmıştı. Söz konusu modelin yeni nesil Suzuki SX4 S-Cross olduğu düşünülüyordu ki, Suzuki Garage tarafından sızdırılan görseller bunu doğrulamış oldu.

Araçların kamuflajsız bir şekilde taşınma işlemi esnasında çekilen görseller, yeni nesil 2022 Suzuki SX4 S-Cross'un tasarımını gözler önüne seriyor. Ön bölümde yenilenen LED farlar, daha büyük ızgara ve farklı tampon tasarımından oluşan kombinasyon, yeni nesil modele daha modern bir görünüm katmış. Arka bölümde de yenilenen stoplar ile mevcut modele kıyasla çok daha farklı bir görünüm elde edilmiş.

2022 Suzuki SX4 S-Cross'un tasarımı ortaya çıktı

Güncellenene altyapısını yeni nesil Vitara ile paylaşması beklenen modelin kaputu altında 1.4 litre Boosterjet turbo ünitenin bulunacağı düşünülüyor. 48 volt hafif hibrit desteğine sahip motor mevcut modelde 129 beygir güç ve 235 Nm tork üretiyor. Suzuki'nin AllGrip Select dört tekerlekten çekiş sistemiyle de donatılacağı düşünülen 2022 Suzuki SX4 S-Cross'ta, markanın Avrupa'daki ürün gamında yer alan diğer modeller gibi çeşitli sürüş asistan teknolojileri de göreceğiz.

25 Kasım'da tanıtılması beklenen model kısa süre sonra Avrupa'da satışa sunulacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim