Anlık Bildirim

Kingsman ve Wanted yaratıcısının yeni Netflix projesi belli oldu: King of Spies

Marvel'da da birçok kez yazarlık yapmış olan; Wanted, Kick-Ass ve Kingsman'in yaratıcısı Mark Millar'ın yeni Netflix projesi belli oldu: King of Spies.

Mark Millar'ın yeni Netflix projesi King of Spies oldu Tam Boyutta Gör

Daha öncesinde Kingsman, Jupiter's Legacy, Wanted ve Kick-Ass gibi yapımların yaratıcılığını yapan başarılı isim Mark Millar'ın yeni projesi belli oldu.

King of Spies Geliyor

Zaten daha öncesinde Netflix ile anlaşan Mark Millar'ın bu yeni King of Spies isimli projesi de Netflix'te yayınlanacak. Bu yeni King of Spies isimli proje yine bir ajan temasına sahip olacak. İngiltere'nin en büyük gizli ajanı olan Sir Roland King, kendisine konulan beyin tümörü teşhisi ile yalnızca 6 aylık ömrü kaldığını öğrenir. Dünyayı böylesine büyük bir karmaşa içerisinde bırakamayacağını düşünen Sir Roland King, gerçek canavarların peşine düşmeye karar verir.

Ne yazık ki proje ile ilgili daha fazla detay açıklanmadı. Netflix'in King of Spies projesinden önce Mark Millar'ın yazdığı bir çizgi roman çıkacak. Proje de bu çizgi romandan uyarlanacak. Heyecan verici bir yapım olduğunu söylemek gerek. Haberin girişinde ve aşağıda bulabileceğiniz görseller ise Özgür Yıldırım ve Mark Chiarello tarafından çizildi.

Mark Millar'ın yeni Netflix projesi King of Spies oldu Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim