Anlık Bildirim

Marvel'ın animasyon dizisi What If…?'in yayın dönemi belli oldu

Marvel'ın Disney Plus için hazırladığı animasyon dizisi What If…?'in yayın dönemi geçtiğimiz saatlerde açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Marvel'ın animasyon dizisi What If…?'in yayın dönemi belli oldu Tam Boyutta Gör

Disney, bildiğiniz gibi Marvel için bir sinematik evren kurdu ve bunu dizilerle genişletti. Disney'in ana evren dışında şu ana kadar pek bir projesi olmasa da What If…? isimli animasyon dizisi ile farklı farklı hikayelere de değinecek.

Entertainment Weekly geçtiğimiz saatlerde yayınladığı "Yaz Dizileri" bölümünde What If…? dizisine de yer verildi. Normalde What If…?'in 2021 yılında yayınlanacağı biliniyordu ancak yayın tarihi bilinmiyordu. Net olarak bir tarih açıklanmasa da dizinin Ağustos 2021'de yayınlanacağını listelerine eklemişler. Marvel zaten son birkaç hafta kalana kadar yayın tarihini açıklamıyor. Bu yüzden ağustosta geleceğini düşünebiliriz.

What If…? animasyonu isminden de anlaşıldığı gibi, bildiğimiz senaryoların farklı ve eğlenceli alternatifleri bizlere sunacak. Örneğin; Kaptan Amerika’nın bir zombi olması ya da T’Challa’nın Star Lord olması gibi. Bu senaryolar ana evrenle bağlı olmayacak ve tek bölümde hikayeler bitirilecek gibi duruyor.

What If…? Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim