Anlık Bildirim

Marvel filmi Black Widow'dan karakterlerin tanıtıldığı görseller paylaşıldı

Disney'in hazırladığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni bir dönemini başlatacak olan Black Widow filminden yeni görseller paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Marvel filmi Black Widow'dan karakterlerin tanıtıldığı görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Marvel Sinematik Evreni bildiğiniz gibi Avengers Endgame ile bir dönemi noktaladı. Yeni dönemde ise birçok yeni karakter göreceğiz. Yeni dönemin ilk filmi de evrenin önemli karakterlerinden Black Widow filmi. Karaktere veda niteliğinde olan bu filmden yeni görseller paylaşıldı.

Paylaşılan görseller daha çok karakterlerin tanıtımı için hazırlanmış. Her karakter için ayrı ayrı posterler paylaşıldı kısaca. Bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Black Widow'un Yayın Tarihi Yaklaşıyor

Black Widow, 9 Temmuz 2021'de hem sinemalarda hem de Disney Plus üzerinden ekstra bir ücretle yayınlanacak. Bizim ülkemizde Disney Plus olmadığı için yalnızca sinemalarda yayınlanacak. Sinemaların açılış tarihinde eğer bir kez daha ertelenme yaşanmazsa sinemalar da Mayıs ayında açılacak.

Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim