Anlık Bildirim

Kingsman yönetmeninin yeni ajan filmi Argylle duyuruldu: İşte filmin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu

Kingsman isimli sevilen aksiyon filmi serisinin yönetmeni olan Matthew Vaughn'un yeni filmi Argylle'nin oyuncu kadrosu belli oldu: Henry Cavill, Sam Rockwel, Samuel L. Jackson ve daha fazlası.

Matthew Vaughn'un yeni ajan filmi duyuruldu: Argylle

Kick-Ass, Kingsman serisi ve X-Men: First Class filmlerinin yönetmeni olan başarılı isim Matthew Vaughn'un yeni filminin detayları belli oldu. 

Matthew Vaughn'un Argylle isimli yeni filmi yine ajan filmi olacak. Film Ellie Conway'in aynı isimli casusluk romanından uyarlanacak. Kitap henüz piyasaya sürülmüş değil ancak "dünyayı dolaşan dünyanın en büyük casusunu" konu alacağını biliyoruz. 

Filmin senaryosunu Jason Fuchs yazacak. Yönetmen Matthew Vaughn olacak. Ayrıca popüler pop sanatçısı Dua Lipa hem oyuncu olarak filmde bulunacak hem de filmin müziklerini hazırlayacak. Filmin çekimleri ise Ağustos 2021'de başlayacak.

Argylle Oyuncu Kadrosu

Filmin şüphesiz en dikkat çeken noktası ise yıldızlarla dolu olan oyuncu kadrosu. Filmin oyuncu kadrosu şu şekilde: Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena, Samuel L. Jackson ve Dua Lipa. Oyuncuların görsellerini aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim