Anlık Bildirim

Meltem Demirörs’ten kripto para açıklaması

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği ünlü analist Meltem Demirörs, kripto para piyasasının şu anki durumu hakkında açıklamalarda bulundu.                

Meltem Demirörs’ten kripto para açıklaması Tam Boyutta Gör

Kripto para piyasasında yaşanan en son düşüşle birlikte kripto paraların toplam piyasa kapitalizasyonu 3 trilyon dolardan 2.5 trilyon dolara geriledi. Buna rağmen CoinShares CSO’su Meltem Demirörs, fiyatlarda yaşanan ani hareketliliklerin yatırımcılar tarafından bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini ifade etti.

CNBC’ye verdiği röportajda CoinShares CSO’su Meltem Demirörs, yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Bu tarz ani düşüşlerin oldukça normal olduğunu ve olası bir ralli öncesinde %10’luk bir düzeltme gelebileceğini kaydetti. Meltem Demirörs şunları kaydetti:

“Volatilite fırsatın bir parçasıdır. Piyasalar gerçekten iyi bir performans sergiledi. Yıl sonuna doğru şirketlerin kar elde ettiğini görüyoruz. Rakam her zaman doğrudan yükselmez ve kriptolarda rallilerden önce %10-%15 oranında düzeltmeler görmek normaldir”

Meltem Demirörs, kripto para piyasasında yaşanan en son düşüşün, yatırımcıların sert yükselişin ardından pozisyonlarından kâr almalarına bağladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim